A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom
Ügyfél tájékoztató a koronavírus helyzettel kapcsolatban - szivattyuk.hu
Ügyfél tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban
Hívjon minket! +36 (1) 222 0238

Szakértőink írták

További cikkeink »

Ügyfél tájékoztató a koronavírus helyzettel kapcsolatban

Tisztelt Ügyfeleink!


A kialakult helyzetben ezen az oldalon keresztül tájékoztatjuk Önöket az ügyfeleinket érintő legfontosabb információkról. Az itt elérhető információkat folyamatosan frissítjük, aktualizáljuk:ÜZLETÜNK JELENLEG SZŰKÍTETT ÜGYFÉLFOGADÁSSAL ÜZEMEL

Az online megrendelések kiadása nyitvatartási időben 9 - 16 óra közt folyamatos


SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS kizárólag: HÉTFŐ - PÉNTEK 13:30 ÉS 16:00 közt!


Ügyfeleinket kizárólag maszkban tudjuk fogadni!

Átmeneti nyitvatartásunk: Hétfő - Péntek 09:00 - 16:00FONTOS!

A személyes vásárlásra csak a délutáni ügyfélfogadási időben van lehetőség.

Tanácsadás és érdeklődés esetén érdemes előzetesen telefonon vagy email (info@szivattyuk.hu) útján keresni kollégáinkat.
Tapaszatalataink szerint telefonjaink időszakosan leterheltek lehetnek ezzel kapcsolatban megértésüket kérjük.

Készleteinket feltöltöttük, így biztosan tudunk Önnek segíteni megfelelő szivattyút vásárolni!


Honlapunk mindig az aktuális készletinformációt mutatja. Amely termékből nincs raktáron annak szállítása egyes esetekben (de nem minden esetben!!) meghosszabodhat. Ilyen esetben érdemes megrendelés előtt tájékozódni elérhetőségeinken, kollégáink segíteni fognak Önnek.FRISSÍTÉSEK:


2020.05.18.

Az új immáron enyhített helyzetben mi is módosítottuk nyitvatrtásunkat. Néhány nap átmenetet követően szeretnénk majd visszatérni a normálhoz közeli nyitvatartáshoz. Erről ezzen az oldaon fogjuk tájékoztatni Önöket.

2020.04.17.

Szervizünk csökkentett üzemmódban dolgozik, bővebb információ itt: https://szivattyuk.hu/szivattyu-szerviz.html2020.04.07.

Telefonos ügyfélszolgálatunk leterheltsége az utóbbi napokban jelentősen megnövekedett, emiatt előfordulhat, hogy alkalmanként csak nehezen vagyunk elérhetőek telefonon.

A terheltés csökkentése érdekében lehetőség szerint kérjük e-mail útján küldjék meg érdeklődésüket az info@szivattyuk.hu címre írva.

Köszönjük megértésüket!


2020.04.02.

A mai naptól üzeltünkben KIZÁRÓLAG CSAK ÁRUÁTVÉTEL lehetséges. A személyes ügyfélszolgálat átmenetileg szünetel! Kérjük szíves megétésüket az intézkedéssel kapcsolatban. Tegyünk együtt a járvány leküzdése ellen!

Tanácsadással és termékek kiválasztásásval kapcsolatban ügyfélszolgálatunk telefonon és email útján továbbra is ügyfeleink rendelkezésére áll. Várjuk megkereséseiket!

A megrendelt termékek személyes átvétele nyitvatartási időnkben zavartalan.


2020.03.31.

A kiszolgálás üzletünkben folyamatos, készleteink kitartanak így továbbra is várjuk megrendeléseiket! A sok megkeresés miatt érdemes mihamarabb leadnia megrendelését. A futárszolgálatok egyelőre fennakadás nélkül dolgoznak, a délelőtt megrendelt termékek másnapra megérkeznek!2020.03.30.

Az új rendelkezések tükrében cégünk nyitva tart.

Megkérjük ügyfeleinket, hogy amennyiben tehetik, bolti áruátvétel helyett válasszák az online megrendelést futárszolgálati kiszállítással.


2020.03.24.

Személyes kiszolgálásunk annyiban módosul a mai naptól, hogy az ügyféltérben egyszerre legfeljebb egy ügyfél tartózkodhat.
Eddig nagyon jók a tapasztalataink, kérjük továbbra is kövessék munkatársaink kéréseit a belső térben történő mozgással kapcsolatban. Köszönjük!


2020.03.23.

Nyitvatartásunk egyelőre változatlanul az átmeneti időszaknak megfelelő. Bármilyen változás esetén ezen az oldalon fogjuk frissíteni az információt.


2020.03.20.

Köszönjük Ügyfeleink felelős együttműködését, nagyon jók a tapasztalataink!

Kérjük, hogy a személyes ügyfélszolgálatot továbbra is elsősorban a megrendelések átvételére vegyék igénybe. Érdeklődés, műszaki pontosítás vagy bármilyen információkérés tekintetében kérjük használják telefonos ügyfélszolgálatunkat.

A mai napon is a héten kialakított 09:00 - 15:00 óra közti nyitvatartással dolgozunk.


2020.03.19.

Ugyan szűkített idejű nyitvatartással de egyéb tekintetben normál módon üzemelünk. Érdemes a megrendeléseket a nap minél korábbi időpontában elküldeni. A megnövekedett igények közepette így több idejük van kollégáinknak a megrendelés feldolgozására és az összeállításra, csomagolásra. Ezáltal ügyfeleinkhez is hamarabb jutnak el a küldemények.


2020.03.18.

Beszállítóink felől az árubeszállítás rendben zajlik, így bár szűkített nyitvatartással ugyan de 9:00 - 15:00 óra közt továbbra is dolgozunk.


2020.03.17.

A futárszolgálatok továbbra is átveszik és kézbesítik a csomagokat. A tegnapi nap tapasztalata az volt, hogy a csomagok a szokásos időben megérkeztek. Mi is nyitva vagyunk, kollégáink rendben dolgoznak.


2020.03.16.


Üzletünk átmeneti nyitvatartása: Hétfő - Péntek 09:00 - 15:00 óra közt

Kérjük amennyiben lehetséges vásáráláson kívül, személyes felkeresés helyett elsősorban telefonon érdeklődjenek megadott elérhetőségeinken.

Üzletünk nyitva van, kollégáink dolgoznak, várjuk ajánlatkéréseiket és megrendeléseiket. A futárszoláglatok elszállítják az árut, tehát jelenleg a legbiztosabb megoldás az online megrendelés előre utalásos vagy bankkártyás fizetés mellett. Mi is erre bátorítjuk Önöket!