A szivattyuk.hu oldal ún. cookie-kat használunk.
A részletekért tekintse meg Adatkezelési szabályzatunkat.
Elfogadom
Érkezőben a WILO Stratos MAXO fűtési szivattyúk - szivattyuk.hu
Érkezőben a WILO Stratos MAXO fűtési szivattyúk
Hívjon minket! +36 (1) 222 0238

Szakértőink írták

További cikkeink »

Érkezőben a WILO Stratos MAXO fűtési szivattyúk

A 2001-ben bemutatott WILO Stratos termékcsalád lassan a termék életciklusának végéhez ér. Nemsokára Magyarországon is kaphatóak lesznek az új WILO Stratos MAXO fűtési szivattyúk. A WILO az új termékcsaládot a világ első okos szivattyújakáént hirdeti. Mit isjelent ez a gyakorlatban?

A WILO Stratos MAXO szivattyúk beépített színes LCD kijelzővel rendelkeznek, mely intuitív kezelhetsőéget tesz lehetővé az ún. zöld-gomb technológia révén. Ez egy forgatható nyomógombot jelent, mely használatát szándékaik szerint oly módon alakították ki, hogy a kezelés és telepítés is minél egyszerűbb legyen.


WILO Stratos MAXO kezelőfelület
Az új WILO Stratos MAXO kezelőfelületeEzeknél a szivattyúknál az energiatakarékos üzemlés nem is kérdés, továbbá számos szabályozási üzemmód közül választhatunk. Megjelennek az új intelligens szabélyozófunkicók melyek révén a szivattyú lépésről-lépésre adaptálodik az adott fűtési rendszerhez.

A WILO Stratos MAXO támogatja a Bluetooth csatlakozást, továbbá WILO Net funkciója segítségével hatékonyan lehet több fűtési szivattyú közös vezérlését megoldani.